Taletidspakker er blevet super populære blandt danskerne, som mobilabonnement.
Lige nu har  Oister et godt tilbud som passer de fleste.
10 timers tale + 10 GB data

for bare 79,- pr. måned
LIGE NU: Bestil i dag og få oprettelse til 0 kr.
Min.pris 86,-

Tilbudspakken

Mobilabonnement priser

Her på siden forsøger vi at samle alle priserne på de “nye” mobil abonnements Taletidspakker:

Når man har en taletidspakke, som mobilabonnement, så ved man hvad man skal betale hver måned, så længe man holder sig inden for det forbrug som taletidspakken indholder. De fleste ville kunne holde sig til en taletidspakke med 5-6 timers taletid og FRI SMS og MMS, samt lidt data.

Denne side er drevet på kommercielle vilkår, samt at det udbud af tilbud/produkter der vises, ikke nødvendigvis er objektivt eller fuldt dækkende for det der findes på markedet.
Vi opdatere siden løbende, men kan i perioder være bagefter. Vi kan derfor IKKE stilles til ansvar på de forskellige priser. Priserne på taletidspakker er derfor vejlede, men 9 ud af10 gange så passe de og siden skulle derfor gerne give et rigtigt indtryk af priserne på mobilabonnementer i Danmark.

Find den taletidspakke som passer bedst til dit forbrug

Det er vigtigt at du kigger på dit forbrug og ikke hvad du tror du bruger. Da du nemt kommer til at betale for meget, enten fordi din pakke er alt for står i forhold til dit forbrug eller også fordi din pakke er for lille i forhold til dit forbrug. Er din pakke for lille, så kommer du til at betale ekstra for brug, som tit er en dyr måde at købe tale på.

Jeg har et godt eks. på det selv.
I sidste måned brugte min søn alt sit data og vi måtte købe en datapakke til ham. Det giver denne udregning:

Jeg  fik:
Fri tale
Fri SMS og MMS
10 GB data.

Han fik:
Fri tale
Fri SMS og MMS
8 GB data

Hvilken pakke tror du var billigst?
Ja, det var min pakke. 30 kr. mindre end min søns pakke. Så det viser klar det kan være dyrt at have en for lille pakke.
Har jeg så skiftet pakke til min søn? Nej, ikke endnu. Det er vigtigt ikke at gå i panik og købe en større pakke, bare fordi man i en måned bruger mere. Normalt har han holdt sig under sit forbrug. Sker det igen, så må jeg jo kigge på det til den tid.

Mobiltelefoner – Taletidspakker – mobil abonnement – mobiltelefon selskaber – Og andet “Det skal du vide info”:

Nu har der igennem længere tid været en stor udvikling indenfor mobiltelefoni, hvilket har haft den effekt at der selvfølgelig også er kommet flere virksomheder ind på markedet for mobil abonnement, efterhånden som efterspørgslen er blevet større. Dette har også haft den effekt at der nu er så mange spillere på det danske mobilmarked at det er blevet utrolig svært for kunderne at finde de bedste tilbud – specielt set i lyset af branchen’s trang til at udnytte “det med småt”.Vi hjælper dig med at finde dit nye mobilabonnement.

Priserne på mobilabonnement:

Priserne på mobil abonnement på din mobiltelefon falder og falder. Derfor skal man kigge sig for inden man vælger mobiltelefon udbyder. Med de nye taletidspakker får man masser af taletid for et lille beløb hver måned. De fleste taletidspakker indholder også FRI SMS og MMS, samt dataforbrug.  Og der er ingen opkaldsafgift, som mange andre steder hvor prisen på opkaldsafgift er op til 50 øre.

De forskellig mobilselskaber har tit tilbud, vi har set tilbud som:
Halv pris i 2 mdr.
Få ekstra dataforbrug.
Få en ekstra 1 times taletid.
Så tjek de forskellig tilbud.

Dataforbrug:
I de fleste mobil abonnements taletidspakker er der også et dataforbrug med i prisen. Derfor er det vigtig at du kender du behov for dette inden du vælger mobil abonnement.
Da det er dumt at have 10 GB hvis dit forbrug kun er 200 MB, du ville dermed betale for noget du ikke har brug for. Så vælge taletidspakke efter dit behov for taletid, SMS, MMS og dataforbrug ialt.

De fleste mobiltelefon selskaber har gratis telefonsvarer med i prisen, men de fleste steder betaler du for at ringe til telefonsvaren og aflytte dine beskeder.

Hvilket net:
De forskellige udbyder af mobilabonnement bruger forskellige net til at levere din telefoni. Dette er også vigtigt for dig. Bor du f.eks. et sted hvor TDC har dårlig dækning, så tjek andre netudbydere, måske har en af de andre teleudbyder bedre dækning i dit område eller omvendt 🙂

Gennem de sidste par år (opdate 2016) er flere selskaber gået sammen og der er faktisk kun 2 net tilbage.
TDC og Telia-Telenor net. Derudover er det 3, som kan køre på TDCs net.

Sådan så det ud før hen:

3´s net bruges af: 3 og Oister

TDC´s net bruges af: TDC, Happii, Leasy, M1, Mtel, OnFone (lukket, i dag YouSee), Skyline, Telmore og Unotel

Telenor´s* net bruges af: Telenor, Bibob, CBB, Lebara og NanoMobil,

Telia´s* net bruges af: Telia og Callme

Justfone bruger TDC’s nye 4G netværk

*Telia og Telenor skal fremover dele master, dette samarbejde skulle gerne give bedre dækning på de 2 net, samt gøre det billigere for de 2 selskaber at udbygge deres net. I 2014 gik Telia og Telenor samme og bruger nu samme net! Det virker til at være det bedste net lige pt. (2015).

Bemærk at TDC har i oktober 2013 flyttet Onfone over i YouSee mobil. Dvs. at Onfone mobil er lukket og alle kunder er flyttet over i YouSee mobil. Samtidig har de lukket Telmore  ned som selvstændigt selskab. Du kan dog stadig købe og bruge Telmore, medarbejder sider så bare hos TDC. I 2016 har TDC lukket for privatkunder, de er flyttet over i YouSee.
Derfor er YouSee til privatkunder og TDC er til erhvervskunder.

Hvad mon der sker af nyt i 2017?
Jeg forudser ikke de store ændringer i 2017. Priserne er pt. stabile, men kommer der en ny spiller på marked kan det vende alt rundt på gulvet igen.

En anden ting er at M1 også er lukket, alle kunder er flyttet over i FullRate mobil.

 

Gode priser på HTC mobiler – Tjek her!

2 thoughts on “Mobil abonnement- Taletid, FRI SMS og MMS i en samlet taletidspakker”

 1. Hej

  Jeg vil gerne have en taletidspakke med fri tale men synes dett kan være svært at finde rundt i de forskellieg pakker
  Jeg bruger ikke så meget data så hvad skal jeg vælge? Har i nogle idéer?

  hilsen Jan.

  1. Hej Jan,
   Tak for din besked. Det er altid svært, at give et rigtigt svar på det. Da priserne køre op og ned.

   Dog vil jeg anbefale at kigge på Oister, da de har vundet mange af de pristest vi har lavet, gennem tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *