Yousee mobil er blevet stort efter at TDC valgt at lukke deres mobil navn og flytte det hele over i Yousee mobil. Derfor har vi valgt at lave dette indlæg omkring billig Yousee mobil abonnement. Vi tager fat i fordele og ulemper, men lad os starte med en liste over billig Yousee mobilabonnementer :

På listen er alle de Taletidspakker som Yousee tilbyder lige pt. En af de store fordele ved Yousee er hvis du er bredbåndskunde hos dem for du dobbelt op på data i forhold til andre kunder. Det er så også deres ulempe, hvis du ikke er bredbåndskunde, så får du ikke noget ekstra.

BILLIGE YOUSEE MOBIL ABONNEMENTER I DANMARK

Yousee mobil er meget mere end bare et billigt mobilabonnement, Yousee giver dig meget mere end det. F.eks. Over 30 millioner musiknumre, som du kan afspille på din mobil. Ganske gratis. De har også WI-FI opkald, hvilket giver dig mulighed for at ringe over WI-FI netværk, hvis du har svært ved at få forbindelse indenfor i dit hus eller andre steder hvor du har WI-FI.

Yousee giver dig et enkelt, gennemskueligt og billigt mobilabonnement. De tilbyder 4 forskellige mobilabonnementer, så det er nemt og overskueligt hvad du skal vælge. Alle er inkl. Roaming i 36 lande i Europa.  Dvs. du kan ringe, sende SMS og MMS i alle de 36 lande. Du får også et dataforbrug til brug i de 36 lande.

Du får et Billig Yousee mobil abonnement som kan bruge i Danmark og 36 lande i Europa, men det kan også bruges i resten af verden, dog mod betaling efter gældende takster og det kan være dyrt. Derfor er det en god idé at tjekke priserne inden du rejser ud i verden med din mobil.

Med i dit Billig Yousee mobil abonnement får du alt det du har behov for i et mobil abonnement på Danmarks bedste 4G mobilnetværk ifølge test af Teknologisk Institut (2017).

2 hurtige liste med fordele og ulemper ved YouSee mobil

Fordele ved Yousee mobilabonnementer:

  • De bruger det store TDC net
  • Kendt navn
  • Fordele som bredbåndskunde og TV-kunde
  • 4G netværk
  • Dataforbrug i 36 lande i Europa
  • Fri tale, sms og mms i 36 lande i Europa

Ulemper ved Yousee mobilabonnementer:

  • Ikke de billigste. Selv om de har billige priser, så kan man finde billigere.
  • De kan have lang vente tid i telefonkøen ( De har de jo næste alle.)
  • Dobbelt op på data, gælder kun bredbåndskunder.

Billig Yousee mobil abonnement med lidt ekstra fordele til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.