Selskabets Baggrund.

Bibob blev stiftet i 2007, og er dermed et af de nyeste selskaber indenfor mobiltelefoni. Oprindeligt var det oprettet som en del af Telmore, men det er i 2009 blevet solgt videre til Telenor. Dette har dog ikke nogen indvirkning på hverken netværket bibob benytter, eller generelt nogle synlige ændringer for kunder hos Bibob. Dette skyldes at man i forvejen ligesom Telmore benyttede Telenors netværk og derfor har det også været oplagt at hvis selskabet skulle sælges ville den letteste og mest fornuftige løsning være at Telenor var køberen.

I løbet af tiden inden Bibob blev overtaget af Telenor har man næsten udelukkende oplevet positive tilbagemeldinger fra kunderne, i løbet af de sidste par måneder har dette dog ændret sig til det værre, vi har brugt trustpilot til at se hvordan kunderne har givet udtryk for problemerne og primært er det i forbindelse med kundeservicen at mange føler sig dårligt behandlet. Dette er selvfølgelig værd at tage højde for inden man vælger at flytte sit nummer til Bibob. Det skal dog samtidig siges at Bibob har været utroligt gode til at komme med tilbagemeldinger på problemerne som kunder har oplevet, og derfor virker det som om de arbejder på en løsning af problemerne.

Besøg Bibob her!

Taletid’s Produkter.

Hos Bibob har man som udgangspunkt et enkelt produkt man tilføjer sine kunder indenfor mobiltelefoni, der er tale om et “grundprodukt” hvor man så derudover har mulighed for at tilpasse taletiden til de ønsker man måtte ligge inde med. Som det er opstillet på deres hjemmeside er det en meget rodet affære, hvor man nemt kan få problemer med at gennemskue specifikke ting man leder efter, tilgengæld er der voldsomt mange informationer så man kan få et klart indtryk af hvad priserne lige præcis er i forskellige situationer, hvis man vel og mærke sætter sig ned og bruger lidt tid på at læse det hele igennem.

Basispakken’s priser er; 8 øre/SMS, 2kr/MMS, 1kr/MB, 0,-/Opkaldsafgift, 60 øre/pr. minut, og har et minimumsforbrug på 10,- pr. måned.

Startpakken til 1 kr. indeholder;

  • bibob simkort
  • oprettelse/flytning
  • gratis forsendelse
  • BiBoss

Rabatpakker;

  • Bibob Data 1000MB = 50,-/mdr.
  • Bibob SMS 2500 stk. = 50,-/mdr.
  • Bibob til Bibob = 20,-/mdr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *